Ön készen áll a fiatalos külsőre, közérzetre és életmódra – a korától függetlenül?
Régen ez álom volt csupán, ám napjainkra a Nu Skin® segítségével az életkor elleplezése valósággá vált.

FEDEZZE FEL A NU SKIN®T ÖN IS!

PRÉMIUM ANTI-AGEING VÁLLALAT

Az egyedülállóan gazdagító kultúrától kezdve az innovatív és klinikailag igazolt termékek soráig a Nu Skin® jár az élen a párját ritkító innováció tekintetében. A vállalat két főbb termékkategóriával rendelkezik, ez a Nu Skin® és a Pharmanex® termékcsalád. Az előző többnyire prémium bőrápolási termékeket takar, míg az utóbbi az étrend-kiegészítőkre helyezi a hangsúlyt. Megalkotásuk mögött egyetlen indok húzódik: hogy segítsenek Önnek a fiatalos megjelenés és közérzet kialakításában. Néhány érdekesség a Nu Skin®ről:

TÉNYEK

ageLOC® TUDOMÁNY

Életkora kezd kiütközni külsején? Tartsa kézben az ageLOC® segítségével!

Az ageLOC® tudomány, amely hosszú évek páratlan kutatási eredményein és a vezető tudósokkal kialakított együttműködésen alapul, egy forradalmi megközelítés, amely megváltoztatja a látható öregedési folyamatok mikéntjét. Ez az egyedülálló és szabadalmazott, anti-ageing tudománnyal kapcsolatos hozzáállás a korral kapcsolatos szupermarkerek felfedezésére épül, vagy ahogy a Nu Skin® nevezi őket, „arSuperMarkerek”. A Nu Skin® exkluzív ageLOC® tudománya ezeket az arSuperMarkereket, azaz öregedést kiváltó tényezőket célozza meg, amely azt befolyásolja, miként öregszünk.

Az ageLOC® termékcsalád az egyetlen, a Nu Skin® szabadalmazott anti-ageing tudományán alapulva kifejlesztett, külsőleg és belsőleg használandó termékcsalád, amely az öregedés ezen látható jeleit veszi célba. Bőrápolás és étrend-kiegészítők: hogy újra megteremthesse testi és lelki harmóniáját. A termékek együttműködve alkotják meg a tökéletes formulát, amely egyben a hosszan tartó, fiatalosabb élet kulcsa.

„A Nu Skin® az öregedési folyamatok mikéntjének és miértjének genetikai háttérvizsgálatával egy merőben új szintre emeli az öregedésgátlás tudományát.”

-Dr. Joseph Chang, tudományos főmunkatárs

ageLOC SZÁMOKBAN

5,5*

MILLIÁRD USD ÉRTÉKŰ MÁRKA

59

TUDOMÁNYOS ESSZÉ

26

SZABADALOM

7

DÍJ

17

TUDOMÁNYOS PUBLIKÁCIÓ

*Összesített ageLOC® bevétel 2008 4. negyede óta (2015 4. negyedén át).

INNOVATÍV
TERMÉKEK

FIATALOS HARMÓNIA A BŐRBEN ÉS A TESTBEN

A Nu Skin® anti-ageing tudománya a kulcs az elme és a test újrahangolásához a fiatalos harmóniára. A társaság hagyománya a jövő elsőként való megközelítése úttörő termékekkel, melyek nagyszerű, bizonyítható hatásokkal bírnak. A Nu Skin® tisztában van azzal, hogy a mindenkori remek megjelenés és jó közérzet túlmutat a csupán kiváló bőrápolási termékeken. Egyszerre jelenti a fizikai jóllétet és a megfelelő táplálkozást: ezek a kritikus fontosságú tényezők nem pusztán az ember közérzetét, hanem – a kor előrehaladtával – a külső megjelenését is befolyásolják. Kívül-belül egyaránt: készüljön föl a termékekre, melyek maximálisan kiaknázzák az Önben szunnyadó ifjúsági potenciált!

 • ageLOC®

  Az öregedés látható jeleinek forrásait veszi célba

 • Epoch

  Gyógynövények által kínált megoldások az Ön egyéni problémáira

 • Nu Colour

  Színekkel emelje ki természetes szépségét

NU SKIN®

Öregedésgátlás kívülről befelé

A Nu Skin® tudományosan továbbfejlesztett összetevő-technológiáival és kizárólag a legkiválóbb összetevőkből álló, a bőr számára jótékony hatású összetevőivel a bőrápolási iparág szakértője. És most, az ageLOC® tudomány segítségével a Nu Skin® bőrápolási termékek még egy lépéssel közelebb kerülnek ahhoz, hogy felfedjék az Ön fiatalos megjelenésének titkát.

BŐVEBBEN

 • Nutritionals

  Az erős alapokért

 • Megoldások

  Válasz a mindennapok kihívásaira

 • Súlykontroll

  Induljon az átformálódás

Pharmanex®

Öregedésgátlás belülről kifelé

A Nu Skin® nem csak abban segít, hogy a lehető legjobban mutasson, de abban is, hogy közérzete javuljon. A Pharmanex® a szervezetet védő és tápláló étrend-kiegészítőivel átfogóan száll szembe az öregedéssel. Elkötelezett tudósainak és a világ számos pontján működő tudományos intézményekhez fűződő kapcsolatainak köszönhetően a Nu Skin® kutató-fejlesztő gépezete innovatív termékek előállításán fáradozik.

BŐVEBBEN

AZ ADAKOZÁS KULTÚRÁJA

A Nu Skin® önzetlen és adakozó kultúrája egységbe kovácsolja a globális Nu Skin® család Üzletépítőit, Vásárlóit és munkatársait innovatív erőfeszítéseik okán, melyek megsokszorozzák a Vállalat lehetőségeit a gyermekek táplálása és felemelése terén.

JOBBÍTÓ ERŐ

A Nu Skin® Jobbító Erő Alapítványt 1996-ban hívták életre, és képzések formájában hoz változást a gyermekek életébe: ily módon nyújtja számukra a betegségektől, írástudatlanságtól és szegénységtől mentes élet lehetőségét.

TÁPLÁLD A GYERMEKEKET

A 2002-ben alapított Nourish the Children® (Tápláld a gyermekeket!) kezdeményezés a Nu Skin® megoldása arra, hogy kiegyensúlyozott és fokozatosan növekvő mennyiségű tápláló ételt juttasson a világ rászoruló gyermekei számára.

Vitameal vásárlása

2002 óta a Nourish the Children® (Tápláld a gyermekeket!) kezdeményezésen keresztül már több, mint 450 millió ételadagnyi adomány jutott el az éhező gyermekekhez.